RAAD VAN 1/2 11

Werkgroep Raad van 1/2 11:

Petra Verpoort (contactpersoon)

Moniek Vermulst

Esther van Dijk

jeugdcommissie@rottenrijk.nl

Je bent ze met carnaval vast wel eens tegengekomen: DE RAAD VAN ½11, een groep jongens en meiden van groep 6 tot en met 8. Sommigen vinden het zelfs zo leuk dat ze blijven hangen, ook al zitten ze al lang en breed op de middelbare school.

Ze zijn allemaal gek op carnaval en dus alle dagen in of rondom het Rottenrijk te vinden. Ze zijn van de partij bij de seniorenmiddag, lopen mee met de kinderoptocht op school en gaan met z’n allen naar het Flierefluitersbal. Natuurlijk gaan ze ook naar de officiële opening van het Tienerbal en je hebt ze vast en zeker ook op de prinsenwagen zien staan tijdens de grote optocht.

Samen met andere kinderen zorgt de Raad van ½11 dus voor een te gekke carnaval! Maar voordat het feest losbarst worden in november de Jeugdprins en Jeugdprinses onthuld. En natuurlijk wordt ook hier een groot feest van gemaakt. Kortom, met carnaval zorgt de Raad van ½11 voor veel plezier!

De begeleiding van de groep is in handen van een paar enthousiaste dames: de werkgroep Raad van ½11. Lijkt het je wat om lid te worden van de Raad of wil je meer weten, mail dan naar jeugdcommissie@rottenrijk.nl, dan nemen wij contact met je op.

Tot ziens met carnaval!

FOTO’S