Als lid van het bestuur baant Ans Oude Wesselink zich al 11 jaar een weg door het financiële reilen en zeilen van het Rottenrijk. Een mooie gelegenheid om deze rasechte Geffenaar uit te roepen tot Goeie Rottenrijker 2017. 

Ans is een accurate penningmeester die zich niet alleen om de Rottenrijkse penningen bekommert. Ze is namelijk ook bepaald niet te lui om haar handen uit de mouwen te steken bij de vele activiteiten die de stichting organiseert. Of het nou gaat om de verkoop van merchandise of inschrijvingen tellen bij de Wandel4daagse: je hoeft het maar te vragen en Ans is present. En ze doet het met liefde en plezier. Dat blijkt wel, want 11 jaar is een behoorlijke tijd.

Als lid van carnavalsvereniging Tiswatis heeft ze al heel wat optochtkilometers in de benen. En niet alleen de stichting en het Rottenrijkse carnaval heeft haar hart gestolen, als echte Geffense heeft ze zich ook ingezet voor de Dorpsraad en is ze actief betrokken bij De Koppellinck en de Stamtafel. Hoewel ze tegenwoordig in Den Bosch woont, weet ze de weg naar haar geboortegrond blind terug te vinden. Gelukkig maar, want haar betrokkenheid maakt Geffen weer een stukje rijker.

Ans, gefeliciteerd!