OPTOCHT 2024

De carnavalsoptocht van het Rottenrijk zal plaatsvinden op zondag 11 februari 2024 om 11:11 uur. Het eerste deelnemersoverleg heeft plaats gevonden op maandag 30 oktober 2023.

Dit jaar hebben we 20 enthousiaste deelnemende groepen aan de optocht, waarvan 4 nieuwe groepen!

We hebben besloten de start een paar meter op te schuiven. De reden is de wegafsluiting van de Heesterseweg en stukje veldstraat. De optocht begint nu op de hoek Meester van Sonstraat en Heegterstraat. De Heegterstraat, Runrotstraat, Patoor vd Kampstraat, Vlijmdstraat, Van Coothstraat, Molenstraat, Kerkstraat, Kloosterstraat en het Defilé vind plaats ter hoogte van Margriet Meubelen en de Heegt in de Veldstraat.

klik op de afbeelding om deze te vergroten:

Wil je graag meedoen dan ontvangen wij graag voor 18 december 2023 het opgaveformulier met het getekende reglement. Deze kun je in de bus doen bij onze secretaris Luuk Egelmeer, Pater van de Elsenstraat 10.

Brandblussers zijn bij Christon van Oorschot op te halen of aan te vragen of via: optocht@rottenrijk.nl

De bouwfoto’s, die we eventueel ook op sociale media delen, ontvangen we ook graag uiterlijk op 18-12-2023. Het gaat dan om leuke ludieke kiekjes, video’s of groepsfoto’s die uiteraard niet te veel verraden over jullie creatie. Wij zullen deze dan, enkele weken voor de optocht, delen op onze socials. Als jullie iets leuks hebben meegemaakt tijdens het bouwen dan kunnen jullie uiteraard bij de foto’s ook tekst aanleveren. Bouwfoto’s kun je sturen naar optocht@rottenrijk.nl.

Vragen of opmerkingen, laat het ons weten!

FOTO’S