OPTOCHT 2023

De carnavalsoptocht van het Rottenrijk heeft plaatsgevonden op zondag 19 februari 2023 om 11:11 uur.

De eerste werkgroep vergadering was in juli 2022 en het overleg met de deelnemers heeft plaatsgevonden op donderdag 13 oktober 2022, 20.00 uur bij Café-Zaal t’Haasje.

Tijdens het deelnemers overleg is de route besproken met als start locatie de hoek Veldstraat-Heegterstraat. De route verloopt via de Heegterstraat, Runrotstraat, Papendijk, Pastoor vd Kampstraat, Vlijmdstraat, van Coothstraat, Molenstraat, Kerkstraat, Kloosterstraat en de Veldstraat met defilé, klik op de afbeelding om deze te vergroten:

Graag ontvangen wij voor de carnavalswagens het opgaveformulier met het getekende reglement uiterlijk op 23-12-2022 en voor de loopgroepen is dit op 22-01-2023. Deze kun je in de bus doen bij onze secretaris Luuk Egelmeer, Pater van de Elzenstraat 10.

Brandblussers zijn bij Christon van Oorschot op te halen of aan te vragen of via: optocht@rottenrijk.nl
De categorie carnavalswagens kunnen weer opbouwen bij de NAS.

De bouwfoto’s, die we eventueel ook op sociale media delen, ontvangen we graag uiterlijk op 21-01-2023. Het gaat dan om leuke ludieke kiekjes of groepsfoto’s die uiteraard niet te veel verraden over jullie creatie. Wij zullen deze dan, enkele weken voor de optocht, delen op onze socials. Als jullie iets leuks hebben meegemaakt tijdens het bouwen dan kunnen jullie uiteraard bij de foto’s ook tekst aanleveren. Foto’s die we na 21-01-2023 ontvangen zullen enkel in de tent worden gepresenteerd, deze ontvangen we graag uiterlijk voor 05-02-2023.

Bouwfoto’s kun je sturen naar optocht@rottenrijk.nl of de WhatsApp groep van de deelnemers.

De prijsuitreiking was in de tent.

Vragen of opmerkingen, laat het ons weten!

FOTO’S