GEFFES STROAT TOETOERE

Sinds 2013 organiseren Carnavalsstichting Rottenrijk en Hofkapel de Pompzwengels Geffes Stroat ToeToere. Wat een gigantisch succes genoemd kan worden.

Op zaterdag 14 januari 2017 vanaf 20:00 uur organiseren wij opnieuw Geffes Stroat ToeToere, een dweiltocht waarbij elke kapel langs drie van de vier deelnemende cafe’s in Geffen gaat. Het is de bedoeling dat elke kapel 20 minuten muziek maakt in elke kroeg. Elke kapel speelt dus 3 keer 20 minuten.

We zetten zo op vier plaatsen Geffen op zijn kop!

AANMELDEN !

ONTMOET ONS OP SOCIAL MEDIA

NIEUWS

Gilbert en Ricardo gefeliciteerd met de benoeming als erelid van het Rottenrijk!44-jarig Rottenrijk 2 ereleden rijker

Tijdens het eerste weekend van Recht vur zunne Roap heeft het bestuur van Stichting Rottenrijk Gilbert van de Meulenreek en Ricardo Caspers gehuldigd als erelid.

Het Rottenrijkse bloed van Gilbert van de Meulenreek
Gilbert van de Meulenreek werd 22 jaar geleden lid van de Raad van Elf. Deze multifunctionele Geffenaar wist met bevlogenheid en een enorm enthousiasme de Raad van 11 opnieuw op de kaart te zetten. Zijn originele invalshoeken en creativiteit hadden een positieve weerslag op allerlei activiteiten. Zo was hij een van de kartrekkers van de nieuwe Rottenrijkse kleuren rood, geel en groen. Zijn gedrevenheid is bovendien terug te zien in de functies die hij heeft bekleed: Grootvorst van de Raad van 11, Prins van het Rottenrijk, vicevoorzitter en later voorzitter van het bestuur. Toen hij na zes jaar met pijn in het hart de voorzittershamer neerlegde, ging hij in de leer als Opperschenker. Deze rij functies is het sprekende bewijs dat er warm Rottenrijks bloed door zijn aderen stroomt. Het bestuur dankt hem voor zijn belangeloze, tomeloze en grenzeloze inzet.
Gilbert, van harte gefeliciteerd!

44-jarige Ricardo Caspers erelid van het 44-jarige Rottenrijk
Deze muzikant en bestuurder in hart en nieren kwam op zijn 19e overwaaien uit Oss. Hij werd lid van Hofkapel de Pompzwengels, waar hij al 25 jaar de trombonepartij voor zijn rekening neemt.
Muziek is niet zijn enige passie. Ook besturen zit hem in de genen, een taak die hij sinds jaar en dag met empathie en overtuigingskracht uitvoert bij de kapel. Sinds enkele jaren maakt hij bovendien deel uit van het bestuur van Stichting Rottenrijk, waar zijn affiniteit met automatiseren en zijn netwerk-skills helemaal tot hun recht komen. Naast zijn enorme inzet voor de Rottenrijkse website en app, waardeert het bestuur ook zijn efficiënte in de contacten die hij onderhoudt met werkgroepen en gemeenten.
Leuke bijkomstigheid is dat deze 44-jarige in het 44ste jubileumjaar van het Rottenrijk met recht wordt gehuldigd als Erelid.
Ricardo, van harte gefeliciteerd!

#app #rottenrijk
... Lees meerLees minder

12 maanden geleden

Gilbert en Ricardo gefeliciteerd met de benoeming als erelid van het Rottenrijk!

Een mooie impressie van Geffes Stroat Toetoere 2017. #web #rottenrijk #pompzwengels

vimeo.com/208212768Impressie van het Geffes Stroat Toetoere, gehouden op 14 Januari 2017.
... Lees meerLees minder

2 jaren geleden

Video image

 

Reactie op facebook

Dane Jonkers the piano man.

laad meer

FOTO’S