CLUB VAN 111,11

Ons jongste lid van de club van 111,11:
Tess van Wanrooij, geboren in 2017, dochter van Rien en José van Wanrooij.

De club van 111,11 is een groep enthousiaste mensen die carnavalvierend Rottenrijk een warm hart toedraagt. Met de jaarlijkse bijdrage van € 55,00 kunnen voor, tijdens en na de carnaval heel wat activiteiten financieel worden ondersteunt. Dit komt vooral ten goede aan het seniorenbal, de carnavalsmiddag voor de Flierefluiters en de jeugdcarnaval.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar mensen die ook steentje bij willen dragen! Als dank krijgen de leden van de club van 111,11 twee vrijkaarten voor een avond naar keuze van Recht vur zunne Roap. Daarnaast ontvangt ieder clublid elk jaar een jaarplaatje. Sommigen zijn al bijna 44 jaar onze steun en toeverlaat! Let met carnaval maar eens op de mensen die de medaille van de club van 111,11 dragen: er zijn er heel wat met een lange sliert jaarplaatjes.

Wanneer u ook graag uw bijdrage wilt leveren aan activiteiten voor bovengenoemde doelgroepen, stuur dan een e-mail naar clubvan111@rottenrijk.nl. Het Rottenrijk is u, samen met bovengenoemde carnavalsliefhebbers, zeer erkentelijk!