ONTHULLING 2020

Vanwege de Corona pandemie was dit jaar de onthulling, die zoals te doen gebruikelijk plaatsvindt op 11-11 om 20:11 uur, uiteraard anders dan anders.

De werkgroep van Stichting Rottenrijk heeft er een carnavaleske en originele draai aan weten geven. 11 dagen voorafgaand aan de onthulling werden namelijk via het eigen YouTube kanaal (https://bit.ly/3qh3waA) elke dag, als countdown naar de daadwerkelijke “onthulling”, professionele video’s gepresenteerd waar men op ludieke wijze op zoek ging naar de nieuwe heersers van Het Rottenrijk. Het wilde maar niet lukken, kleding paste niet, de kandidaat had het veel te druk met andere woorden het was te kort of te breed met als gevolg dat Prins John en Adjudant Esther ook in 2020-2021 de scepter blijven zwaaien in Het Rottenrijk.

Geen nieuwe Heersers dus, maar tijdens de 11e video werden er volledig onverwacht wel 3 fantastische speciale bieren onthult met authentieke Rottenrijkse namen: Mie Roddel een ‘Geffes Donker-‘, Prinsenbier een ‘Geffes Blond-‘ en Deurdouwer een ‘Geffes Tripel’ bier. Kijk voor de smaakbeleving en achtergrondinformatie op www.rottenrijk.nl/bier

De bieren zijn te verkrijgbaar bij Jumbo Geffen, Wilma’s Kadoshop, Boets Borrel en Eethuys ’t Akkertje 2.0. Wanneer de horeca haar deuren weer opent zijn deze heerlijke bieren ook verkrijgbaar bij café Boetje, café Govers en café ’t Haasje. Naast heerlijk genieten van deze speciale bieren steunt u met de aankoop dus ook de plaatselijke ondernemers in Geffen.