JEUGDRAAD

Beste rottenrijkers en rotterijkerinnekes,

Helaas kunnen we in 2021 geen jeugdraad samenstellen. We hadden leuke ideeën en grootse plannen, maar door alle maatregelen en beperkingen wordt er nagenoeg niks georganiseerd en hebben wij de jeugdraad dit jaar niks te bieden. We hebben de afgelopen tijd goed contact gehad met school en er liggen leuke dingen op de plank voor een samenwerking en die laten we liggen tot volgend jaar. Voor nu gaan wij ons daarop focussen en wensen iedereen toch een paar fijne carnavalsdagen. Maak er wat moois van samen.

Groetjes Moniek en Esther.

Werkgroep Jeugdraad:

Moniek Vermulst

Esther van Dijk

jeugdraad@rottenrijk.nl

Je bent ze met carnaval vast wel eens tegengekomen de JEUGDRAAD, een groep jongens en meiden van groep 6 tot en met 8. Sommigen vinden het zelfs zo leuk dat ze blijven hangen, ook al zitten ze al lang en breed op de middelbare school.

Ze zijn allemaal gek op carnaval en dus alle dagen in of rondom het Rottenrijk te vinden. Ze zijn van de partij bij de seniorenmiddag, lopen mee met de kinderoptocht op school en gaan met z’n allen naar het Flierefluitersbal. Natuurlijk gaan ze ook naar de officiële opening van het Tienerbal en je hebt ze vast en zeker ook op de prinsenwagen zien staan tijdens de grote optocht.

Samen met andere kinderen zorgt de Jeugdraad dus voor een te gekke carnaval! Maar voordat het feest losbarst worden in november de Jeugdprins en Jeugdprinses onthuld. En natuurlijk wordt ook hier een groot feest van gemaakt. Kortom, met carnaval zorgt de Jeugdraad voor veel plezier!

De begeleiding van de groep is in handen van een paar enthousiaste dames: de werkgroep Jeugdraad. Lijkt het je wat om lid te worden van de Raad of wil je meer weten, mail dan naar jeugdraad@rottenrijk.nl, dan nemen wij contact met je op.

Tot ziens met carnaval!

FOTO’S