Tijdens de première avond van Recht vur zunne Roap is de 39 jarige Chrisjan van Dinther uit Geffen, uitgeroepen tot Goeie Rottenrijker 2014. Chrisjan getrouwd met Dorianne van Erp heeft 2 kinderen Thom en Loes.

Chrisjan is al vanaf de oprichting lid van de scouting Geffen waar hij eerst alle speltakken heeft doorlopen, van leiding bij de weks is hij door gegroeid naar voorzitter van de groepsraad van Scouting Geffen.

Ook muzikaal is Chrisjan actief, al jaren vaste speler van zijn geliefde trompet bij W.I.K., zo ook bij de Raddraaiers in Loosbroek, en bij Geffens eerste dweil kapel Ut Gu Vals. Ook is Chrisjan al jaren betrokken bij de organisatie van het Roaplied van stichting Rottenrijk, wat afgelopen jaar voor de 22e keer is georganiseerd. Wat gevierd wordt met een heuse CD 22 joar Roaplied, die te koop is via info@rottenrijk.nl, maar ook nog te bestellen tijdens de roapavonden. Ook is Chrisjan actief lid van de Kruipers, die al menig eerste prijs hebben gewonnen tijdens de optocht van het Rottenrijk

Een goeie Rotterijker is een persoon die zich voor zowel de Geffense gemeenschap, als voor stichting Rotterijk verdienstelijk maakt, heeft gemaakt. Stichting Rottenrijk is trots met de vernoeming van Chrisjan van Dinther als Goeie Rottenrijker 2014.