Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Carré is zo passé. Voor een compleet avondje uit kun je namelijk gewoon terecht in ons eigen Geffen. Een avond Recht vur Zunne Roap! Een totaalpakket aan entertainment, aangeboden in een gemoedelijke, gezellige, echte Geffense ambiance.

Er is muziek, dans en bovenal heel veel cabaret. Alles verzorgd door toptalent van eigen bodem. Terugkomende artiesten laten het publiek, jaar na jaar, dubbel klappen van het lachen. Maar Recht vur zunne Roap is ook een kweekvijver voor nieuw talent. Ieder jaar bestormen ruwe, ongepolijste diamanten het podium, die eenieder weten te verrassen met hun komische performance. De artiesten worden bijgestaan door ons eigen Roap Orkest, dat met een fijne muzikale omlijsting de avond compleet maakt.

Met veel enthousiasme zijn wij alweer begonnen met de voorbereidingen voor Recht vur Zunne Roap 2017. Samen met een keur aan artiesten, het Roap Orkest en de vele vrijwilligers achter de schermen, hopen wij ook van deze editie weer een grandioos succes te maken. En dat belooft het zeker te worden. Zorg dus dat je erbij bent!