Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

GEFFEN, GA AAN DE WANDEL!

Staat het al in uw agenda of op de kalender: de Geffense Wandel4daagse?

Heel Geffen op de been dat zou leuk zijn! Goed voor geest en lichaam van jong en oud!

Neem nu de bewoners van zorgcentrum De Heegt: velen van hen ‘rollen elk jaar mee! Petje af voor hen en de begeleiders. We verwachten hen elk jaar weer terug!

Het Rottenrijk heeft de organisatie van de Wandel4daagse in handen. Er wordt een vergunning aangevraagd en de routes worden uitgestippeld en nagefietst. We dagen verenigingen uit om in groepsverband mee te lopen. De KPJ stelt elk jaar weer haar clubgebouw open voor ons. Meerdere ondernemers zorgen onderweg voor versnaperingen. De muzikanten van WIK, De Pompzwengels, Ut gu vals en ’t Goei Smoesje blazen de wandelaars op weg en toeteren ze weer binnen!

De Geffense wandel4daagse wordt gehouden in juni. Houd onze website en Torenklanken in de gaten voor de exacte data.
De start is dagelijks tussen 18.00 u. en 19.00 u. bij het KPJ clubgebouw aan de Vlijmdstraat. U kunt een route van 5 km. of van 10 km. lopen.
Kosten € 4,00 per kind, € 5,00 per volwassene. U krijgt € 1,00 korting bij voorinschrijving.
Bent u niet in de gelegenheid om 4 dagen te wandelen, dan is er de mogelijkheid tot het kopen van DAGKAARTEN. Kinderen € 1,00 en volwassenen € 2,00 per dag. Bij een vierdaagse kaart en een deelname van 4 dagen ontvangt u een medaille.

Heb je altijd al een keertje mee willen doen, maar is het er nog nooit van gekomen: trek dan dit jaar de wandelschoenen aan en doe mee!
Coaches, leiders, trainers: daag je sportteam uit!  (Buurt)verenigingen zet het op een lopen met je leden! Juffen en meesters: loop met je klassenleerlingen en geniet van ons dorp! Families: toon je sportiviteit en ga op pad met ooms, tantes, grootouders, kinderen en kleinkinderen en maak er een familie-uitje van! Vriendenclubs en jongelui: gedurende deze wandelactiviteit kun je volop appen, sms’en en telefoneren met wie dan ook…! Gezellig, Geffen vier avonden gezellig wandelen over paden en stegen, langs velden en weiden, door weer en wind! Dat moet een happening worden!

En… het loopt altijd gesmeerd! Bewegen is gezond voor jong en oud! Doe mee!