Het weer zat mee, al leek het op de erste dag nog wat roet in het eten te gooien, was het een fantastische wandel week. 4 dagen wandelen in en om Geffen. Dit jaar werd er vanuit de Heegt georganiseerd dat een groep van 10 rolstoelers ook mee konden doen, en deze hebben genoten, getuige de foto’s die in ons foto album staan. Een nieuwe opzet, met start en vertrek vanaf het terrein van de KPJ waar vooraf en nadien veel mogelijkheden waren om veilig te spelen voor de kinderen. Iedere dag muziek, met de Pompzwengels op dinsdag, Ut gu Vals op woensdag, het Goei Smoesje op donderdag, en uiteraard op de afsluitende dag W.I.K.

Naast de goeie zorgen op de posten waar naast de stempel ook nog een verfrissend drankje te krijgen was, was er iedere dag wel een versnapering aangeboden, op dinsdag en woensdag door de winkeliersvereniging, op donderdag de bekende “kipkluifjes route” of te wel langs Poelierderij Jo van Druenen, en op vrijdag een lekker zakje chips van de C1000.
De organisatie heeft er weer zin in om voor volgend jaar er weer een mooie 4 daagse van te maken, zeker nu er weer groei in zit.
Stichting Rottenrijk dankt al haar sponsors voor hun bijdrage, of het nu een advertentie is, of een haanhanger voor heel de week, een ijsje of een appel, of het beschikbaar stellen van de ruimte, bedankt, bedankt, bedankt.
Tot volgendjaar!