WAZZUPP?

Pink Party bij d’n Boet natuurlijk! De place to be voor stoere jongenzzz en chicks vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Dé plek voor “De Jeugd van Tegenwoordig”! Hier kun je van zaterdag- tot en met dinsdagavond van 20.00 tot 24.00 lekker chillen op de dikste muziek. Samen met je matties natuurlijk! Dus hijs je in je mooiste bling bling en trek je vet wreedste carnavalspak aan want natuurlijk ga je cool verkleed naar Pink Party. De entree is gratis, maar neem wel je schoolpasje mee. En wil je precies volgen wat er allemaal gebeurt op zo’n avond? Wij zorgen weer voor een scherm met Instagram en Twitter zodat je absoluut niks kunt missen!
Bovendien hoef je geen honger en dorst te lijden, want aan eten en drinken geen gebrek. En je betaalt maar  1,00 per consumptie. Da’s toch keiweinig! Natuurlijk schenken we geen alcohol maar we hebben wel alcoholvrije Jills en Radler. Op zondag gaan we lekker mixen want dan is de cocktailavond. Maar let op: Pink Party is alcoholvrij en dat blijft zo, voor zowel de jeugd als de vrijwilligers! En eenmaal binnen, kunnen we je niet meer buiten laten. Maar je wilt ook helemaal niet weg: Pink Party is namelijk keigezellig! Om 24.00 uur kun je weer worden opgehaald, maar vinden je ouders het toch beter om wat vroeger in bed te liggen, dan mogen ze natuurlijk ook iets eerder komen. Je kunt per slot van rekening wel VIER avonden naar Pink Party!

Alle vrijwilligers van Pink Party hebben er in elk geval vet veel zin in om samen met jullie een veilig en verantwoord feestje te bouwen!

See Ya!
werkgroep Pink Party