WANDELVIERDAAGSE

Inschrijven Wandel4Daagse Geffen 2021
De Wandel4Daagse 2021 is dit jaar van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 juni 2021.
Helaas wel met beperkte aantallen, dus schrijf je snel in zodat je niet buiten de boot valt.

Vooralsnog ligt het maximum aantal deelnemers op 250. Mochten er ten tijde van de Wandel4Daagse meer versoepelingen zijn doorgevoerd, dan kan dit aantal nog omhoog worden bijgesteld. Dit jaar is enkel de afstand van 5 kilometer beschikbaar.

Inschrijven kan van 19-5 t/m 30-5 met dit formulier.

Vragen of opmerkingen kun je mailen naar: Wandel4Daagse@rottenrijk.nl

Samen inschrijven
Je kunt met maximaal 5 personen samen lopen. Alle personen die je op één formulier opgeeft, zullen
ook gelijktijdig en op dezelfde locatie starten. Wanneer je dus graag met een specifiek persoon wil
samenlopen moet je je ook via hetzelfde formulier inschrijven.

Starttijden
Om alles corona-proof te organiseren, werken we dit jaar met tijdsvakken. Hier kun je opgeven rond welke tijd je het liefst start. We proberen bij het maken van de definitieve planning hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden. Je ontvangt de planning een kleine week voor aanvang via het emailadres die je bij de inschrijving hebt ingevuld.

Totaal: € -

Toelichting Wandel4Daagse Geffen 2021
Gespreide start
De Geffense Wandel4Daagse 2021 wordt anders dan anders. Om te voldoen aan alle richtlijnen en de kans op besmetting met het corona-virus te minimaliseren, zijn er dit jaar 4 start- en finishlocaties. Verdere instructies over starttijden en locaties volgen na je aanmelding en betaling.

Corona-maatregelen
Natuurlijk gelden ook tijdens de Wandel4Daagse de corona-maatregelen zoals ze op dat moment van kracht zijn. De basisregels dien je sowieso in acht te nemen, te weten: blijf thuis bij klachten en houdt 1,5 meter afstand tot personen die niet tot je huishouden behoren.

Deelname is op en voor eigen risico. Stichting ‘Rottenrijk’ kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade, voor, tijdens of na de Geffense Wandel4Daagse.

We doen onze uiterste best om de Wandel4Daagse zo leuk en veilig mogelijk te organiseren. Vanzelfsprekend dien je gedurende het wandelen aan alle geldende verkeersregels te houden.

Dank voor je inschrijving en heel veel wandelplezier toegewenst!

Mocht het niet lukken om je inschrijving te voltooien via bovenstaand formulier dan is het ook mogelijk om via onderstaande knop een formulier te downloaden en de inschrijving handmatig te doen.